سیر سیاه برای تیروئید ضرر دارد؟ 8
سیر سیاه: خواص، طریقه مصرف و عوارض
در حالی که هر دو شکل سیر خام و پخته فواید زیادی برای سلامتی دارد، تفاوتهایی نیز بین آنها وجود دارد. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش میدهد. از دیرباز مردم سیر را به خاطر خواص مفیدی که برای سلامتی دارد، مصرف میکردند.
برای جلوگیری از عوارض، توصیه میشود که سیر سیاه در مقادیر متعادل مصرف شود و افراد با شرایط خاص قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند. این مکملها برای افرادی که نمیخواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهرهمندی از خواص آن هستند، گزینهای مناسب است. همچنین افراد مبتلا به دیابت، نباید بدون مشورت با پزشک از این ماده غذایی استفاده کنند؛ زیرا مقدار مناسب مصرف، باید توسط پزشک متخصص تعیین شود. در صورتی که فشار خون پایینی دارید، این ماده میتواند موجب افت بیشتر فشار خون شود و مشکلات جدی برای شما ایجاد کند. روغن نارگیل، دارای اسیدهای چرب مفید است و موجب افزایش عملکرد تیروئید و تحریک متابولیسم و افزایش سطح انرژی می شود. برای استفاده از فواید روغن نارگیل به جای استفاده از روغن های دیگر در غذاهایتان از روغن نارگیل در پخت و پز خود استفاده کنید.
توصیه میشود در چنین دورههایی، از مصرف مواد غذایی که تاثیر و نتیجه آن بر بدن نامشخص است، بپرهیزید. این نسخه ی عالی طبیعی را چند قاشق به صورت ناشتا مصرف کنید و فراموش نکنید که دوز استفاده از آن نباید زیاد باشد. آشوغاندا دارای خواص آنتی اکسیدانی است، که باعث تولید مناسب هورمون های تیروئید می شود و برای عملکرد مناسب غده تیروئید مفید است. افراد دچار کم کاری تیروئید بهتر است از یک رژیم غذایی ساده و مفید پیروی کنند.
برخی مطالعات نشان می دهند که خوردن سیر تازه در کاهش سطح کلسترول، به ویژه LDL یا کلسترول بد نقش مهمی دارد و لازم نیست نگران کاهش کلسترول خوب باشید. زیاده روی در مصرف هر مادهای میتواند عوارضی را ایجاد کند و باعث مسمومیت شود پس بهتر است در روز بیشتر از یک حبه از آن را مصرف نکنید. این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. در یک بررسی از 25 مطالعه محققان دریافتند که سیر کهنه در اکثر مطالعات انسانی، حیوانی و لوله آزمایشی که مورد بررسی قرار گرفت اثرات مفید احتمالی بر ضد سرطان را نشان داد.
سیر سیاه یکی از بهترین مواد طبیعی برای حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق است. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعال آن مانند S-آلیل سیستئین (SAC) افزایش یابد که نقش مهمی در کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی ایفا میکند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، نقش موثری در کنترل قند خون و مدیریت دیابت دارد. این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است. طب سنتی تاکید زیادی بر مصرف سیر به صورت حبهای برای بیماران مبتلا به فشار خون دارد.
چندین مطالعه حاکی از تاثیر مثبت سیر سیاه در مبارزه با سلول های سرطانی است. در بیشتر موارد، مصرف سیر به میزان متعادل در شیردهی خطری برای مادر و نوزاد ندارد. یکی از اشتباهات رایج در میان عموم این است که تصور میکنند میتوانند به هر میزانی که بخواهند، از مواد غذایی طبیعی استفاده کنند و این موضوع هیچ مشکلی برای آنها ایجاد نخواهد کرد. این باور، باور بسیار نادرستی است و باید گزاره درستی جایگزین آن شود و جایش را در اذهان عمومی تثبیت کند. تخم کتان، غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می باشد که برای سلامتی تیروئید بسیار مهم هستند.
فرایند تخمیر سیر سفید باعث می شود سیر سیاه به طور قابل ملاحظه ای آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد. زمانی که سیر سفید فرآوری می شود ماده اصلی سیر به نام آلیسین به ترکیبات دیگری مانند آلکالوئید ها و فلاونوئیدها تبدیل شده که اینها آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی هستند. سیرسیاه به دلیل تأثیر بر متابولیسم بدن و کاهش اشتها، میتواند در کاهش وزن مؤثر باشد. این ماده با تحریک آنزیمهای چربیسوز، به کاهش ذخایر چربی بدن کمک میکند.
این گیاه دارای خواص بهداشتی فراوانی است و فواید بیشماری برای سلامت، لاغری و گوارشی دارد. قبل از مصرف این ماده غذایی برای درمان مشکلات خود حتما با متخصص طب سنتی مشورت کنید. میتوانید از طریق سایت دکترتو به صورت حضوری یا آنلاین با پزشک در ارتباط باشید. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است.
سرم سیر سیاه برای چی خوبه
سرم سیر سیاه فرانسوی
سیر سیاه از کجا بخریم
سیر سیاه اصل
سیر سیاه از چی درست میشه
سیر سیاه اصفهان
سیر سیاه ارگانیک
سیر سیاه از نظر دکتر خیراندیش
سیر سیاه اونیکس
سیر سیاه از کجا میشه تهیه کرد